Kinesisk oversættelse, notarisering, Apostille og kinesisk legalisering

Offentlige dokumenter, der skal bruges i udlandet skal i mange tilfælde legaliseres eller påtegnes en såkaldt Apostille. Behovet for legalisering og verificering af dokumenter kan opstå hvis man har behov for at have personlige dokumenter enten til sin ansøgning eller til brug i Kina på rejsen.

Legalisering og verificering benyttes oftest i forbindelse med:

 • Uddannelsesbeviser
 • Fuldmagt
 • Straffeattest
 • Vielses-/fødselsattester
 • Kørekort
 • Adoptionspapirer
 • Medicinske dokumenter
 • Certifikater for afgiftsfritaget salg
 • Dombøger
 • Testamenter
 • Købsaftaler
 • Faktura
 • Oprindelsescertifikater
 • Forretningskontrakter
 • Eksportdokumenter
 • Mange andre forskellige dokumenter

Legalisering er en proces med flere trin. Dit dokument skal ofte legaliseres af det danske udenrigsministerium og den kinesiske ambassade for at blive betragtet som ægte og gyldigt.

Kontakt Visum Kina for at få mere information

Vi tilbyder hurtig, nem og sikker håndtering af dokument legalisering, Apostille, oversættelse og notarisering. Vi tager os tid til at gennemgå hver enkelt trin for at sikre, at du får de rette dokumenter i rette tid.

Hvis din virksomhed står over for udfordringer på det kinesiske marked, sidder vi klar med et tilbud på kinesisk oversættelse og kinesisk legalisering. Alle tilsendte dokumenter behandles fortroligt. Vores kinesiske oversættelseseksperter er underlagt strenge fortrolighedsaftaler. Vi hjælper med hele processen fra start til slut og sørger for at holde dig opdateret gennem processen, så alt du skal gøre, er at sende os de relevante dokumenter.

Pris:

 • Standard ekspeditionstid 5 arbejdsdage – start fra 600 DKK. pr. side
 • Ekspresbehandling 2 arbejdsdage – start fra 850 DKK. pr. side

Pris for kinesisk oversættelse beregnes efter antal sider og ord.


I visse situationer kræver de kinesiske myndigheder, at dokumenter oversættes. Vi kan oversætte dine dokumenter, så de kan bruges af den kinesiske ambassade eller de kinesiske myndigheder. Vi kan også oversætte kinesiske dokumenter til dansk/engelsk.

Få en professionel kinesisk oversættelse til markedets bedste pris

Vi tilbyder professionel kinesisk oversættelse og kinesisk korrekturlæsning af alle former for tekster. Vi har kinesiske oversættere tilknyttet, der er født og opvokset i Kina. De har erfaring med kinesisk oversættelse og har som minimum gennemført en bacheloruddannelse på dansk i Danmark. De kan oversætte både danske og engelske tekster til og fra kinesisk. Som en ekstra kvalitetsgaranti til dig, sender vi yderligere teksten til korrekturlæsning hos en ekstern senior oversætter. Vi garanterer, at din tekst kommer til at fremstå mere professionel, da der bliver kigget grundigt på grammatikken, sætningskonstruktionerne, tegnsætningen og retstavning.

Vores kinesiske oversættelse er generelt opdelt i 3 trin :

1: Oversættelse foretages af en professionel kinesisk junior oversætter (første udgave).

2: En kinesisk senior oversætter verificerer oversættelsen (anden udgave). Her kontrolleres hovedsageligt at der er kontinuitet i oversættelsen, at formatet er korrekt, og at intet tekst mangler, gennemgåes også for grammatiske, sproglige og tegnsætningsfejl.

3*: Teksten gennemgås af en brancheekspert (tredje udgave). Den relevante brancheekspert sørger for, at den kinesiske oversættelse er i overensstemmelse med det branchespecifikke sprog.

*Hvis teksten indeholder fortrolige oplysninger, kan dette trin tilpasses eller udelades alt efter kundens behov.

Pris:

 • Standard ekspeditionstid 5 arbejdsdage – 599 DKK. pr. instans (op til 5 dokumenter)
 • Ekspresbehandling 2 arbejdsdage – 849 DKK. pr. instans (op til 5 dokumenter)

Pris dækker IKKE byrettens gebyr på 300 DKK.


Hvad er Notariseringer: 

Udenrigsministeriet kan kun tilbyde legalisering med et Apostille stempel med en dansk-engelsk version. Så hvis du har brug for en legalisering på kinesisk skal det til notar inden legaliseringen.              

Notaren bekræfter, at de oplysninger, der fremgår af dokumentet er autentiske. Vi tilbyder notariseringsservice for at sikre, at dine dokumenter bliver godkendt som gyldige og retmæssige.

Pris:

 • Standard ekspeditionstid 5 arbejdsdage – 499 DKK pr. instans (op til 5 dokumenter)
 • Ekspresbehandling 2 arbejdsdage – 749 DKK pr. instans (op til 5 dokumenter)

Prisen dækker IKKE Udenrigsministeriets gebyr på 230 DKK.


Hvad er Apostille-stempel?

Hvis du skal bruge et offentligt dokument i Kina, kræver de kinesiske myndigheder, at dokumentet bliver legaliseret. En legalisering er en bekræftelse fra Udenrigsministeriet på, at underskriften på det givne dokument er ægte. Når et dokument legaliseres, bliver det påtrykt et Apostille stempel. Stemplet indeholder information om den signerende part, og er en bekræftelse af ægtheden samt hvilken myndighed, der underskriver.

En legalisering giver dokumentet retskraft i udlandet, det vil sige at dokumentet opnår juridisk gyldighed og bliver gældende. Uden en legalisering har dokumentet ingen retskraft i det pågældende land. En legalisering er udelukkende en bekræftelse af underskriftens ægthed og er altså ikke en bekræftelse af selve dokumentets indhold.

Pris:

 • Standard ekspeditionstid 5 arbejdsdage – 399 DKK pr. instans (op til 5 dokumenter)
 • Ekspresbehandling 2 arbejdsdage – 699 DKK pr. instans (op til 5 dokumenter)

Prisen dækker IKKE den kinesiske ambassades gebyr, som er:

 • Standard: 337,5 DKK til privat og  625 DKK til erhverv
 • Ekspres: 880 DKK til privat og 1.167,5 DKK til erhverv

Hvad er kinesisk legalisering:

Det har siden 2007 været muligt at legalisere et dokument blot med et Apostille-stempel. Kina er ikke med i den såkaldte Apostille-konvention. Derfor kræver Kina yderligere kinesisk legalisering fra den kinesiske ambassade, udover Apostille påtegningen, for at dokumentet opnår retskraft. Nogle gange kræver de kinesiske myndigheder også, at dokumentet bliver oversat til kinesisk. Alle oversatte dokumenter skal påtegnes af en notar hos byretten eller hos Dansk Erhverv, som bekræfter identiteten på den person, der underskriver oversættelsen. Derefter kan Udenrigsministeriet Apostille-påtegne notarens eller Dansk Erhvervs påtegning.

Legalisering er en proces til dokumentbekræftelse, der benyttes af internationale myndigheder. Hvis du har til hensigt at bruge et dokument i Kina, kræver de lokale myndigheder, at det legaliseres, inden det kan betragtes som gyldigt.

Vigtig information:

– Vær opmærksom på, at den endelige pris for din ordre afhænger af dokumenternes type, ambassadens procedure og de nødvendige trin.
– Legaliseringsgebyret opkræves pr. instans .

Har du brug for hjælp?

Intet spørgsmål er for småt. Vi sidder klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen.

Ringer til tlf.: +45 5368 4567

Skriver til e-mail: info@visumkina.dk

Kontakt os – Ønsker tilbud

Navn *
Fill out this field
Mobil nummer *
Fill out this field
E-mail *
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Kommentar
Fill out this field
Formål
Select an option
Har brug for hjælp til...
Select an option

Ved at indsende denne formular accepterer du at vi behandler dine data med det formål at generere et tilbud.