E-visum til Kina

Har du brug for et E-visum til Kina?

Et Kinesisk E-visum er et visum, der udstedes online, så det er ikke nødvendigt at sende dokumenter med posten. Du behøver heller ikke selv at tage til the Chinese Visa Application Service Center for at få et e-visum til Kina.

Vælger du os, behøver du ikke at bekymre dig om noget. Vi sørger for hele processen og hjælper dig med at søge online visum til Kina hurtigt og nemt.

kinesisk visum - forretningsvisum

Få et e-visum
Vi sidder klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen

Ring til os på: +45 53 68 45 67
Telefonerne er åbne man-søn kl. 6.00-20.00

Du kan også skrive til os på: info@visumkina.dk

Om E-visum til Kina

Til min. 2 personer

Før 3.998,00 DKK, nu kun 2.998,00 DKK

Ekstra ansøger til kinesisk E-visum (+DKK 1.499,00)

For at ansøge om kinesisk E-visum skal mindst to personer rejse sammen. Afrejse og hjemrejse skal foregå sammen med alle de personer, der er opført på visummet.

Et kinesisk E-visum er gyldigt i 30 dage fra udstedelsesdatoen, og indrejse i Kina skal ske inden 15 dage fra udstedelsesdatoen.

Det kinesiske E-visum er et turistvisum, og visummet udstedes som et dokument med alle ansøgernes navne. Du skal vise pas og visum sammen, når du er i Kina.

Sådan søger du online visum til Kina 

At ansøge om online visum på egen hånd kan være tidskrævende og besværligt. Heldigvis kan vi hjælpe dig. Vi er til for at gøre hele processen med dit online visum til Kina mere simpelt. Vi håndterer hele processen og sørger for, at du får dit online visum hurtigt og nemt.  

Processen for at få et online visum til Kina foregår sådan: 

 1. Du kontakter os. Enten ved at ringe på +45 53 68 45 67, skrive en mail på info@visumkina.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.  
 2. Vi vil herefter informere dig om, hvilke dokumenter vi skal bruge i forbindelse med at søge om online Visum til Kina for dig. Du sender alle de nødvendige dokumenter, f.eks. pas, foto, flybillet og hotelreservation/invitationsbrev, til os.  
 3. Vi udfylder din ansøgning om online visum for dig baseret på de oplysninger og dokumenter, du har fremlagt.  
 4. Vi håndterer betalingen af gebyret på dine vegne og sørger for, der er betalt til den kinesiske ambassade, så du kan få dit e-visum. 
 5. Vi overvåger statussen for dit online visum og står for eventuel kommunikation med den kinesiske ambassade, hvis dette kræves.  
 6. Når din ansøgning om online visum til Kina er godkendt, sender vi din elektroniske version af visummet (E-visum) til dig. Du vil skulle udskrive dette og medbringe det sammen med dit pas, når du rejser til Kina.  

Krav til kinesisk E-visum:

Når du skal søge online visum til Kina, skal du have styr på følgende:

 • I skal være mindst to personer
 • Pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter indrejse i Kina
 • Flybillet og hotelreservation/invitationsbrev skal være klar
 • Personligt billede i digitalt format

Prisen på E-visum (online visum) til Kina 

Når det kommer til prisen på dit online visum (E-visum) til Kina, tilbyder vi konkurrencedygtige priser og en transparent opkrævningsproces. Prisen starter fra 2.998,- DKK for to personer med standard behandlingstid, hvilket normalt tager 4-5 dage fra tidspunktet for udfyldt ansøgning. Af dette beløb går 1.925,- DKK til den kinesiske ambassade. 

Hvis I er mere end to personer, der søger online visum, er der et tillægsgebyr på +1.499,- DKK pr. ekstra ansøger. Ønsker I en hurtigere behandlingstid (2-3 dage) for jeres online visum, pålægges der et ekstra gebyr. 

Når du bestiller dit online visum, vil du kunne se den samlede pris for din ordre. Selve betalingen opkræves ikke, før vi har modtaget alle dine dokumenter og igangsætter processen.  

Du vil modtage en faktura med en betalingsfrist på 14 dage. Bemærk, at vi ikke sender dit E-visum, før betalingen er registreret.  

Hvorfor skal jeg lade jer stå for min ansøgning om online visum til Kina? 

Overvejer du at ansøge om et online visum til Kina? Her er nogle gode grunde til at lade os hjælpe med din ansøgning: 

Ekspertise og erfaring:
Vi er specialister i visumansøgningsprocessen og kender til alle krav og detaljer, når det kommer til online visum til Kina. Vores erfaring øger dine chancer for en succesfuld ansøgning. 

Spar tid:
Ansøgningsprocessen for et online visum til Kina kan være tidskrævende og forvirrende. Lad os gøre det nemt for dig ved at udfylde ansøgningen for dig og sikre, at alle dokumenter er i orden. 

Minimer risikoen for fejl:
Ansøgningsprocessen er fyldt med potentielle faldgruber, men vi er her for at sikre, at du undgår dem. Vores dedikerede team arbejder grundigt for at sikre, at din ansøgning til online visum til Kina er fejlfri og opfylder alle krav. 

Kundeservice:
Vi ved, at spørgsmål og bekymringer kan opstå under ansøgning om online visum til Kina. Vi er her for at besvare dine spørgsmål og løse eventuelle problemer, du måtte støde på. Vi stræber efter at gøre hele processen så problemfri som muligt. 

Nøjagtig pris:
Når du lader os stå for din ansøgning om online visum til Kina, får du en oversigt over de samlede udgifter. Så ved du præcis, hvad du kan forvente, uden overraskelser undervejs. 

Når du køber E-visum til Kina hos os, er følgende inkluderet:

 • Servicegebyr til os
 • Ambassadegebyr
 • Udfyldelse af din ansøgning om online visum til Kina
 • Professionel rådgivning om kinesisk visum
 • Print og scan af pas, tidligere kinesisk visum og relevante dokumenter

Så hvis du ønsker en problemfri ansøgningsproces og større tryghed, når du planlægger din rejse til Kina, så lad os hjælpe dig med at ansøge om dit online visum. Ring til os på +45 53 68 45 67 eller skriv til os på info@visumkina.dk. Vi står klar til at gøre din ansøgning om online visum til Kina så nem som muligt. 

Hør mere om E-visum til Kina

Ringer til tlf.: +45 5368 4567

Skriver til e-mail: info@visumkina.dk

Kontakt os – Ønsker tilbud

Navn *
Fill out this field
Mobil nummer *
Fill out this field
E-mail *
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Kommentar
Fill out this field
Formål
Select an option
Har brug for hjælp til...
Select an option

Ved at indsende denne formular accepterer du at vi behandler dine data med det formål at generere et tilbud.